Rapport från Europa

By:

I somras gjorde jag och min man en underbar resa i Europa. Vi älskar att campa och var ute med husvagnen i tre månader i bland annat Tyskland, Frankrike, Italien och Österrike. Helt fantastiskt! Eftersom vi är ganska noggranna båda två, planerade vi resan långt innan och konstaterade då att vårt förtält sett sina bästa dagar. Flera av våra bekanta har köpt tält på Tältmästaren, så därför var det ett självklart val att kontakta dem. Jag måste säga att vi blev väldigt väl bemötta. De var kunniga, vänliga och hade många bra förslag. Vi funderade länge på de olika varianterna, men föll till slut för ett uppblåsbart tält som heter Magnum Air. Det är ju helt otroligt så mycket enklare allt blev! Jag trodde inte på det först, och det är tekniskt obegripligt, men man pumpar faktiskt upp tältet. Man slipper stängerna, det går mycket snabbare och så får vi mer tid till att ordna med middagen eller bekanta oss med de nya omgivningarna. Vårt gamla tält regnade det in i, men duken i det nya är jättestark. Ändå är det inte tungt när man ska packa ner det igen, det är faktiskt förvånansvärt lätt, till och med jag lyfter det utan problem och jag är inte alls stark. Förut var det faktiskt också så att jag drog mig för att resa vidare, just på grund av att förtältet var så krångligt och omständligt att få upp, men den här sommaren var rena lyxen. Jag gillade mörkläggningsgardinerna också, och det faktum att tältet är snyggt och passar perfekt i färgerna till vår husvagn är ju heller inte fel. 

Priset var överkomligt, kvaliteten helt fantastisk och servicen jättebra. Eftersom vi alltid planerar i god tid hade det inte varit några problem att få vänta, men vi blev ändå förvånade över den snabba leveransen. Jag kan verkligen rekommendera Tältmästaren.