Förtält till vintercamping

By:

Hej läsare!

Nu ska jag berätta om vår första campingsemester på vintern och vilket förtält vi köpte. Vi har ju haft vår husvagn i ganska många år nu och tycker att det är så trevligt att åka iväg på semester på campingar på sommaren. Det är någonting helt särskilt med att kunna åka runt på olika platser och kunna ha med sig allt man behöver utan att behöva packa upp allt på varje ställe. Sen är det väldigt trevligt att umgås med andra på campingen och våra barn hittar alltid nya vänner att leka med. Så i vintras tänkte vi att vi skulle testa på att campa på vintern för första gången. Vi hade hört från andra campare att det är mycket praktiskt att ha ett särskilt förtält för vintersäsongen så vi bestämde oss för att köpa ett nytt förtält till vår husvagn.

Efter att ha tittat runt bland olika återförsäljare bestämde vi oss för att köpa ett Doréma Mistral All Season från Tältmästaren. De hade verkligen helt otroligt bra priser! Vi hade kanske tänkt att köpa en modell av lägre kvalitet för att komma lite billigare undan men med de låga priser som är på alla förtält hos Tältmästaren så kunde vi köpa precis den modell vi ville ha. Dom hade jättebra kundservice också för vi mejlade och frågade vilken modell dom kunde rekommendera till vår husvagn.

När vi väl åkte iväg på vår vintersemester så var vi verkligen glada över att vi hade köpt ett förtält för vinterbruk. Verkligen skönt att slippa att få in väder och vind direkt in i husvagnen när man öppnade dörren. Förtältet var lätt att slå upp och höll god kvalitet. Det snöade riktigt ordentligt den veckan vi var ute men förtältet stod pall. Det var också så bra att kunna förvara all utrustning ute i förtältet.

Vi är så nöjda med vårt nya förtält från Tältmästaren och vi kommer absolut att campa på vintern igen!

Posted in: Förtält