Förtält

By:

Finns det något som ger en större känsla av frihet än när man parkerat sin husvagn på en camping, rest upp förtältet och kan sätta sig ned och bara njuta? Att sätta upp förtältet känns som ett vårtecken och en markering på att sommaren snart är här. För oss som älskar friluftsliv är detta en oslagbar upplevelse som man vill göra om varje år.

Oavsett vilken typ av campare du är så har vi på Tältmästaren tält som passar för just dina behov. Kanske har du din husvagn ståendes året runt på en camping med förtältet uppe hela tiden, eller så reser du runt och behöver fälla upp och ned ditt förtält flera gånger. Du kanske också har möjligheten att campa vintertid vilket i så fall kräver ett förtält som passar även på vintern. Om du har ditt förtält uppe under en lång period kan du ha ett universaltält som står stadigt under hela sommaren. Åker du runt mycket och är i behov av ett tält som är enkelt att montera upp och ned passar ett lättviktstält bäst. 

När du köper ett förtält behöver du ha koll på din husvagns A-mått. Det mäter du genom att mäta längden från marken, genom förtältsskenan och sedan vidare ned till marken igen. Du kan till exempel använda dig av ett snöre som hjälp för att ta detta mått så att du enkelt ser hur långt det blir. A-måttet ska även finnas i informationsbroschyren om din husvagn.

Fördelarna med att köpa ett förtält på Tältmästaren är att vi erbjuder dig en erfaren och engagerad kundservice med mångårig kunskap om tält. Behöver du hjälp med din beställning eller rådgivning om vilket förtält du ska välja kan du ringa till oss så guidar vi dig genom ditt köp. Beroende på vilken säsong det är kan leveranstiden variera, men oftast ligger den på mellan 3-5 dagar, och om du gör en beställning på över 1000 kronor är det fraktfritt.

Posted in: Förtälte